Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στην επιχείρηση “ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ Γιάννης Γιάτσιος και ΣΙΑ ΟΕ”

Το κατάστημα ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ τoυ Ιωάννη  Γιάτσιου ΚΣΙΑ Ο.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων με σημαντικό αποτύπωμα στην ποιότητα της καθημερινής ζωής της τοπικής μας κοινωνίας, προχώρησε σε μια κίνηση έμπρακτης συνεισφοράς και στήριξης των σχολικών δομών της περιοχής,προσφέροντας αντισηπτικά χεριών στους μαθητές, σε όλα τα δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία  του Νομού Γρεβενών.

Σε επικοινωνία και συνεργασία που είχαμε, το κατάστημα ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ κατέγραψε τον αριθμό των μαθητών μας, την ιδιαίτερη αυτή σχολική χρονιά, με στόχο να διαθέσει σε όλα τα παιδιά, ειδικά προϊόντα για την προστασία μαθητών και των δασκάλων.

Η προσφορά στην τοπική κοινωνία ήταν και παραμένει προτεραιότητα για τους Αφούς Γιάτσιου. Σε αυτή τη φάση εξέλιξης της πανδημίας, η συμμετοχή τους  στην προσπάθεια  για την προάσπιση της υγείας μαθητών και δασκάλων και τη μείωση της διασποράς του ιού στο σχολικό περιβάλλον, ήταν άμεση και ουσιώδης. Στόχος τους, όπως μας δήλωσε ο κ. Ιωάννης Γιάτσος,  είναι το κατάστημά τους, να συνεχίσει να συμβάλλει έμπρακτα στο τόπο που δραστηριοποιείται και αγαπά, με πρωτοβουλίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων του Ν. Γρεβενών.

Αγαπητοί Αφοί Γιάτσου, η βοήθειά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι. 

Εμείς ευχαριστούμε με τη σειρά μας, καθώς η προσφορά τους προς το σχολείο μας αποδείχθηκε και τα προηγούμενα χρόνια και ευελπιστούμε κι άλλοι συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας