Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο διοικητής του νοσοκομείου μιλά για τον αξονικό και όχι μόνο … (video)

Απάντηση Σημαδόπουλου για τα όσα δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης σχετικά με τον αξονικό τομογράφο

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Κυριάκος Σημαδόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013. Ο κ. Σημαδόπουλος έκανε λόγο για την οριστική παραλαβή του…

αξονικού τομογράφου που αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών  αλλά και στις υπόλοιπες κοινωνίες που εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο, τόνισε ότι πολύ σύντομα και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει την τακτική του λειτουργία, ο αξονικός τομογράφος,  η οποία (λειτουργία) θα υποστηριχτεί  και από την επιπλέον στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος με προσωπικό,  με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος.

Επίσης ανέφερε ότι στο στάδιο της υλοποίησης βρίσκεται και η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου εργαστηριακού  εξοπλισμού του ακτινολογικού τμήματος, ενώ μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται για να αντιμετωπισθεί η  ενεργειακή εξοικονόμηση του κτηρίου.

Ο κ. Σημαδόπουλος αναφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης , σ τη στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων με αγροτικούς γιατρούς , αλλά και στο περιστατικό των μαθητών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων και οι οποίοι διαγνώστηκαν με κρίση πανικού.

 

{youtube}0l__lX0DJh8|560|350{/youtube}

 

Δείτε τι είχε πεί ο Αντιπεριφερειάρχης για τον αξονικό