Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

WEBINAR ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ

Αγαπητοί μαθητές και γονείς σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία,

To 2o LOCKDOWN και ο νέος εγκλεισμός όλων μας στο σπίτι, μας αλλάζει την καθημερινή ρουτίνα και μας επηρεάζει ενδεχόμενα στην απόδοση γενικότερα! Θεωρήσαμε λοιπόν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουμε με ένα επιπλέον εφόδιο για την παραγωγικότητα και την επιτυχία.
Δομήσαμε λοιπόν σε συνεργασία με την κορυφαία επιστημονική ομάδα της LABORA (www.labora.gr) και τον ομιλητή κ. Κότιο Κωνσταντίνο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στοχευμένο, να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε άμεσα να αντιμετωπίζουμε τη νέα μας πραγματικότητα.
Το σεμινάριο είναι πλήρως βιωματικό και έχει σκοπό να παρουσιάσει με βιωματικές ασκήσεις και ενεργή συμμετοχή όλων μας έξυπνους τρόπους να διαχειριστούμε το χρόνο μας και να πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα στη μελέτη και όχι μόνο….
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές και γονείς του φροντιστηρίου μας και θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Κυριακή 10/1/2021 στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας zoom. Οι μαθητές σε επικοινωνία με την γραμματεία του φροντιστηρίου θα λάβουν οδηγίες για την παρακολούθηση του.

Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία