Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών και Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργου Δασταμάνη για την Εκδημία του Μητροπολίτη Καστοριάς

Από σήμερα το πρωί η Δυτική Μακεδονία θρηνεί την εκδημία ενός σπουδαίου Ποιμενάρχη που τίμησε και αγάπησε με ευγένεια και ευλάβεια την Καστοριά μέσα από το διαχρονικό ποιμαντικό του έργο και την πλούσια φιλανθρωπική του δράση, αφήνοντας στο σεβαστό ποίμνιό του μία ευλογημένη παρακαταθήκη.

Ανεξίτηλη θα μείνει στην μνήμη όλων μας η ασίγαστη και αδάμαστη φωνή του καθώς ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σεραφείμ χωρίς δισταγμό έμπαινε πάντα μπροστά και με θάρρος στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούσαν τον τόπο και τους κατοίκους του. Την “Οικογένειά του”, όπως χαρακτηριστικά ονομάτισε τον Λαό της Καστοριάς στην τελευταία και συγκινητική δημόσια αναφορά του.

Επίσης δεν μπορώ να μην μνημονεύσω την πολύτιμη βοήθεια αλλά και την άδολη αλληλεγγύη που απλόχερα προσέφερε στην Μητρόπολη Γρεβενών όταν είχε αναλάβει Τοποτηρητής στο μεταβατικό και δύσκολο στάδιο που διαμορφώθηκε μετά την απώλεια του κυρού Σεργίου και μέχρι την ενθρόνιση του σημερινού μας Επισκόπου κ.κ.Δαβίδ.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου «Καλό Κατευόδιο» στον Σεπτό μας Ιεράρχη, θέλοντας παράλληλα να εκφράσω απέραντη ευγνωμοσύνη για την πολυσχιδή και άοκνη δράση του η οποία, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί άξια και υποδειγματική στάση ζωής για το κοινωνικό καλό.

Γεώργιος Δασταμάνης

Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Δήμαρχος Γρεβενών