Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έκπληκτος ο δήμαρχος Γρεβενών: Γιατί μπήκε η πόλη μας στις «κόκκινες» περιοχές;

Καμία απάντηση – μέχρι στιγμής- δεν έχει λάβει ο δήμαρχος Γρεβενώνγια ποιους λόγους η πόλη του μπήκε στις 10 κόκκινες περιοχές με μεγάλη διασπορά κορονοϊού για τις οποίες μάλιστα εξετάζονται αυστηρά μέτρα.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Δασταμάνης σημείωσε ότι δεν του έχει δοθεί κάποια εξήγηση για ποιους λόγους ο υπουργός Υγείας ανέφερε σήμερα τα Γρεβενά ως μια από τις περιοχές που κινδυνεύουν ιδιείτερα από τον κορονοϊό, ενώ στον αντίποδα υπογράμμισε ότι τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα ήταν μόλις 3. «Τις προηγούμενες 10-15 ημέρες είχαμε ακόμη και 20 κρούσματα, σήμερα όμως έχουμε 3» σημειώνει και προσθέτει ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι πολύ καλή.

«Από τις 34 κλίνες – κορονοϊού, μόνο οι 15 είναι κατειλημμένες και μάλιστα πρόκειται για ήπιες περιπτώσεις, για ασθενείς που δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα» καταλήγει.

Κατά τον κ. Δασταμάνη ακόμη και η ιχνηλάτηση πάει καλύτερα στην περιοχή και όπως εξηγεί το πρωί της Πέμπτης θα έχει νέο κύκλο επαφών για να μάθει τι ακριβώς έχει αλλάξει.

 

πηγη: ieidiseis.gr