Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: Πληρωμή επικουρικών και συμβασιούχων Nοσοκομείου Γρεβενών

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε πως πραγματοποιήθηκε κανονικά η μισθοδοσία του επικουρικού και με συμβάσεις προσωπικού του νοσοκομείου Γρεβενών, παρά την αρχική ενημέρωση τους από την διοίκηση για μετάθεση της πληρωμής τους στο τέλος Δεκεμβρίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση του νοσοκομείου που τελικά υπερέβησαν εαυτούς, όπως ακριβώς ζητήσαμε με την προ ημερών παρέμβασή μας και κατέστη τελικά εφικτή η πληρωμή των εργαζομένων.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ πιστεύουμε πως είναι υποχρέωσή μας να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα των εργαζομένων και προσπαθούμε να συμβάλλουμε όσο μπορούμε προς την ικανοποίησή τους. Αυτό κάναμε και στην περίπτωση των εργαζομένων του νοσοκομείου που ειδικά αυτή την περίοδο δίνει τη μάχη της πανδημίας, θέλαμε να γίνουμε καταλύτες στη λύση του προβλήματός τους , όπως και έγινε και σε καμία περίπτωση δεν καταφερθήκαμε εναντίον του Νοσοκομείου. Άλλωστε «Νοσοκομείο» δεν είναι μόνο η διοίκησή του, είναι οι εργαζόμενοί του και όλοι όσοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.
Αυτό θα κάνουμε και για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων όπως την χορήγηση του επιδόματος covid σε όλους τους υγειονομικούς, όλων των νοσοκομείων, την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών, όπως και την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Στη μάχη αυτή πρέπει να είμαστε παρόντες όλοι και να συμβάλλουμε ο καθένας, φορείς και πολίτες, με τον τρόπο του και όχι μόνο με λόγια και χειροκροτήματα, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε στη διάθεση εργαζομένων και διοίκησης για την από πλευρά μας συνεισφορά με όποιο τρόπο μας ζητηθεί.

Για την ΝΕ Γρεβενών
Ο Συντονιστής
Γιώργος Καλαμάρας