Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Τ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ όπως έχει δείξει και η ιστορία του τόπου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την σημερινή αγωνιστική συγκέντρωση που έγινε από μέλη της και συλλογικότητες της πόλης μας σπάζοντας το κλίμα τρομοκρατίας.
Η Κυβέρνηση και το σύστημα, θέλουν να επιβάλουν σιωπή νεκροταφείου, για να συγκαλύψουν την εγκληματική υγειονομική και αντεργατική τους πολιτική. Αποθρασύνεται από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε αυτές τις συνθήκες ζητάει να συγκυβερνήσει μαζί τους! Και βέβαια με τη στάση του ΚΙΝΑΛ που έχει μετατραπεί σε θλιβερό κανίς του Μητσοτάκη. Υπάρχει και λαός όμως!
Φάνηκε σήμερα με το σπάσιμο της απαγόρευσης.
Η Πάλη του λαού που είναι μονόδρομος θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μας θέλουν να πεθαίνουμε στο σπίτι στην φτώχεια την ανεργία και την εξαθλίωση. Το υγειονομικό σύστημα στην πόλη μας με τα πολλά κρούσματα των τελευταίων ημερών – και της χώρας- έφτασε στα όρια του. Φρόντισαν να μην κάνουν τίποτα για αυτό 8 μήνες χωρίς προσλήψεις προσωπικού και εξοπλισμό. Μπούκωσαν, με δις τα ΜΜΕ και τις μεγάλες επιχειρήσεις, λεφτά με το τσουβάλι σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις στρατιωτικών, τους χρειάζονται βέβαια για να μας ..γιατρέψουν. Τρομοκρατία στους υγειονομικούς που καταγγέλλουν τις ελλείψεις, επιστρατεύουν τώρα την καταστολή και την αστυνομοκρατία για καλύψουν την εγκληματική τους πολιτική.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ όπως έχει δείξει και η ιστορία του τόπου.