Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών Ανδρέα Πάτση με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, Κ. Μουσουρούλη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, κ. Κωστή Μουσουρούλη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ανδρέας Πάτσης. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της κοινής επιστολής διαμαρτυρίας που είχε αποστείλει πρόσφατα ο Βουλευτής μαζί με τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης αναφορικά με την εξαίρεση του Νομού Γρεβενών από τις ενισχύσεις του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής Γρεβενών ανέλυσε διεξοδικά στον κ. Μουσουρούλη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Νομός Γρεβενών, αναφέρθηκε στο πλασματικό υψηλό ΑΕΠ του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας που αποτελούσε εμπόδιο για την ένταξη των Γρεβενών σε χρηματοδοτικά εργαλεία ενισχύσεων και υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν όλοι οι Νομοί της Δυτικής Μακεδονίας ως ένα ενιαίο σύνολο, ώστε να μην υπάρξει ανισομερής κατανομή των πόρων και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Βουλευτής Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά την κοινή μας επιστολή με τους δύο Δημάρχους του Νομού μας, επεδίωξα να εκφράσω και δια ζώσης στον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, τις ενστάσεις μας αλλά και τους έντονους προβληματισμούς μας για τις συνέπειες που θα έχει το Σχέδιο αυτό για τα Γρεβενά. Ο κ. Μουσουρούλης άκουσε προσεκτικά τα σοβαρά ζητήματα που του μετέφερα κατανοώντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν και έδειξε θετική διάθεση ώστε να εξετάσει πιθανές βελτιώσεις που θα μετριάσουν αυτή την ανισότητα σε βάρος του Νομού μας».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δείτε ακόμα