Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Πειθαρχούμε στα Μέτρα και Μένουμε Σπίτι

Λόγω της αλματώδους αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει εκ νέου θερμή έκκληση σε όλους τους δημότες για την πιστή και αυστηρή τήρηση των μέτρων περιορισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης που προβλέπονται στο πλαίσιο της γενικής καραντίνας για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Επισημαίνεται ότι βάσει των κυβερνητικών αποφάσεων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παραμονή των πολιτών σε πάρκα, άλση, πλατείες, παιδικές χαρές και χώρους εξωτερικής άθλησης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 που είναι σε ισχύ το εθνικό lockdown.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποτελεσματική τιθάσευση του φονικού ιού καθώς η περαιτέρω επιθετική διασπορά του θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη Δημόσια Υγεία. Συνέπειες που, δυστυχώς, μεταφράζονται σε απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Επομένως, είναι ύστατο χρέος μας απέναντι στους συνδημότες μας αλλά και στους γιατρούς και νοσηλευτές μας, που αυτές τις ώρες δίνουν τον δικό τους τιτάνιο αγώνα, να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και να μειώσουμε τις μετακινήσεις μας στις άκρως απαραίτητες καθώς η υγειονομική κατάσταση είναι πλέον ιδιαίτερα κρίσιμη και στον Δήμο μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αποκαλυπτικές ήταν οι εικόνες που κυριάρχησαν στις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 14 Νοεμβρίου 2020, σε κεντρικά σημεία της πόλης των Γρεβενών όπου πραγματικά η κυκλοφορία ήταν μηδενική όπως αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Συνεχίζουμε λοιπόν να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προκειμένου να βγούμε γρήγορα και αλώβητοι από την νέα αυτή επικίνδυνη κρίση η οποία αδιαμφισβήτητα δεν δοκιμάζει μόνο την υγεία μας αλλά και τις αξίες μας.

           

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών