Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνέντευξη Δημάρχου Δεσκάτης, στο Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Κορδίλας Δημήτριος χορήγησε συνέντευξη την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL ,στον δημοσιογράφο κ.Βακρατσά Δημήτρη για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Δεσκάτης.
Αρχικά,ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού ,την τήρηση των μέτρων από τους δημότες του Δήμου Δεσκάτης καθώς και στο αν υπάρχουν κρούσματα στο Δήμο Δεσκάτης.
Στην συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε προηγηθεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης στις 2 Νοεμβρίου παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ιωάννη Γιάτσιου, για την παύση λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Δεσκάτη.
Αναφέρθηκε στο ζήτημα της κοινής επιστολής διαμαρτυρίας για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης που στάλθηκε με τον Βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Πάτση Ανδρέα και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη Γεώργιο και τι επισημάνσεις έγιναν προς την Συντονιστική Επιτροπή.
Επίσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου του φυσικού αερίου στη Δεσκάτη και τη σύνδεση των καταναλωτών με τον αγωγό φυσικού αερίου. Υπογράμμισε ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουν γίνει όλες οι συνδέσεις του φυσικού αερίου, μεταξύ αυτών και στο κτίριο του Δημαρχείου.
Τέλος, τόνισε ότι τα τέλη σύνδεσης δεν θα πρέπει να τα επιβαρυνθούν οι καταναλωτές.