Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στις αιχμές του Βουλευτή για το σχέδιο δίκαιης μετάβασης, για την Στήριξη των Επιχειρήσεων και το επίπεδο συναγερμού στο Νομό Γρεβενών.

 

Μειώθηκε το επίπεδο συναγερμού στο Νομό Γρεβενών, σύμφωνα με τον νέο επικαιροποιημένο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορονοϊό, καθώς η περιοχή κατέβηκε από το Κίτρινο Επίπεδο 2 της Επιτήρησης, όπως αποφάσισε η Πολιτεία. Ειδικότερα, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών υπάγονται πλέον στο Πράσινο Επίπεδο 1, που σημαίνει καθεστώς Ετοιμότητας. Στο Δελτίο Ειδήσεων του westChannel και στο Δημήτρη Βακρατσά για την Κατάσταση με τα Κρούσματα στην Περιοχή αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος ο οποίος παράλληλα εδωσε απάντηση και στις Αιχμές του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση περί ευθυνών της Περιφερειακής αρχής, τόσο για τον αποκλεισμό της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών από το σχέδιο δίκαιης μετάβασης στην Δυτική Μακεδονία.

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος αναφέρθηκε και στην Μεγάλη Προσπάθεια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη για την Στήριξη των Επιχειρήσεων της Περιοχής αφού αυξάνεται ο συνολικός προϋπολογισμός από τα 10 εκ. ευρώ της αρχικής Πρόσκλησης σε 40 εκ. ευρώ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στήριξης σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων που έχουν πληγεί.