Euromedica

euromedica ygeia

Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

KINHMAΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ !!!

Την περίοδο 2011-2012 η Ελλάδα εισέρχονταν ταπεινωμένη ,στην μελανή περίοδο των μνημονίων και της επιτήρησης!Επικρατούσε οικονομικός ορυμαγδός και πτώση όλων των μεγεθών και η κοινωνία βίωνε την ένδεια και την αδημονία, καθώς μία ήταν η λέξη που κυριαρχούσε στις συζητήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και στα καφενεία της επικράτειας!Χρεο κωπία!Το περί δικαίου αίσθημα του κοσμου είχε κατακρημνισθεί στα τάρταρα !Αναζητούνταν εσπευσμένα και εναγωνίως ο άμεσος καταλογιστής και τιμωρός! Η Χρυσή Αυγή ήρθε κουβαλώντας μια ηλιθιώδη αντίληψη για τις κλασσικές αξίες των Ελλήνων και μια παιδαριώδη και χαρωπή εκδοχή για τους ξένους ,τους μετανάστες,τους πολύ φτωχούς!
Κόλλησαν στα μαύρα μπλουζάκια την Ελληνική σημαία,στρατολόγησαν απολίτικους και αφοριστικούς νεολαίους,κυριάρχησαν στα γυμναστήρια και στις πολεμικές τέχνες ,στην αποθέωση της οργανικής χημείας και της χειμμαρώδους ηλιθιότητας των αδαών! Ηταν οι τιμωροί!!!Διέλυαν φουκαράδες στις λαχαναγορές,εξάρθρωναν σαγόνια πενήτων και αλλοδαπών,οργάνωναν επιθέσεις κατα του ΠΑΜΕ, έστηναν φιέστες στις εθνικές και μη εθνικές επετείους!Εκλεψαν τους κλασσικούς μαιάνδρους,αντέγραψαν τους χαιρετισμούς των Ναζί!Σε μια χώρα που οι τελευταίοι, κατέκαυσαν χιλιάδες χωριά και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους και εγγύους γυναίκες! Η πολιτική πενία συνάντησε με ακρίβεια τον κρετινισμό και την βαρβαρότητα των εγκάθετων και των φουσκωτών, η επιτομή της πολιτικής φενάκης και του αγοραίου παλληκαρισμού!
Το νέο απαίσιο φαινόμενο βίας και κοινοβουλευτικού τσαμπουκά προέβαλε συστηματικά και ένα μεγάλο κομμάτι των μέσων ενημέρωσης, αποδεχόμενο μάλλον την παρατεταμένη εμμονή του αρχηγού Μιχαλολιάκου ,οτι τα ναζιστικά χέρια ήταν καθαρά και έξω απο την διογκούμενη διαπλοκή! (Για καθαρά δεν ξέρουμε ,εγκληματικά όμως σίγουρα!!). Περνούσαν στα ψιλά βλέπετε, τα δολοφονικά τάγματα εφόδου ,η στρατιωτική οργάνωση του κόμματος, οι τηλεοπτικές κοτσάνες του Κασιδιάρη και του Λαγού , ενώ ενισχύονταν η επιμονή πλήθους επωνύμων(αθλητών,ποδοσφαιριστών,επιχειρηματιών) να στηρίζουν το νηπιώδες εγχείρημα των Ελλήνων νεοχιτλερικών!Στην στυγερή δολοφονία Φύσσα, συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία τα δέκα πρώτα στελέχη του κομματος( και του Μιχαλολιάκου συμπεριλαμβανομένου) ,με ότι πιό χυδαίο και φασιστικό κυκλοφορούσε εντός του μαλακού υπογαστρίου της Χρυσής Αυγής!Τώρα πλέον το επιβεβαιώνει και η αμείλικτη ετυμηγορία των διαπρεπέστερων δικαστών που διαθέτει η Ελλάδα! Μετά και τον επιμερισμό των ποινών τον οποίο απεφάσισε το δικαστήριο ,ολόκληρη η χώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματατης αποκαλυπτικής αλλαγής με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης.
Η Χρυσή Αυγή απο κοινοβουλευτικό κόμμα “κάθαρσης και εθνικής ανατάσεως”, κατέληξε, με βάση την ακροαματική διαδικασία, οτι ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ! Είναι επιβεβλημένο για μια Δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της , να προβεί στη λήψη αποφασιστικων λύσεων ,δίδοντας οριστικό τέρμα στον φασισμό και στα πολυειδή ανδρείκελα !
1. Να αλλάξει άμεσα τη διάταξη του Νέου Ποινικού Κώδικα που αφορά στα πολιτικά δικαιώματα των καταδικασμένων!Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόχειρο και ιδιοτελή τρόπο που νομοθέτησε ,οφείλει να αφήσει τα καθημερινά φληναφήματα και να συνταχθεί με την κοινή λογική!Αλλη στόχευση είχε ,αλλά η επικαιρότητα τον διέψευσε!!!
2.Οι αποσπασματάρχες ,οι πυρηνάρχες, τα ασπόνδυλα , οι ρουφιάνοι,όλη η πολυπληθής χορεία των ζηλωτών ,των υμνητών,των στιχοπλόκων ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, απεδείχθη περιτράνως οτι δεν ήταν μέλη και στελέχη ενός κόμματος που ήθελε να υπηρετεί τη Δημοκρατία και τους Ελληνες ,ΑΛΛΑ, ο στυγερός μηχανισμός πού συνοδεύει νομοτελειακά τους ολοκληρωτισμούς και τις δικτατορίες! Τι θα πούνε τώρα που διέσυραν τη χώρα παγκοσμίως,που σακάτεψαν ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου,που γρονθοκόπησαν πρόσφυγες και μετανάστες ,που μαχαίρωσαν και σκότωσαν τα νιάτα, την ελευθερία, τη Δημοκρατία ,την αθωότητα,την ειρήνη!
3.Η Χρυσή Αυγή έδειξε απο την αρχή την αποτρόπαια εικόνα της!Ποιοί επέτρεψαν να υπάρξει και να ισχυροποιηθεί όλο το φασιστικό καρναβάλι που ακολούθησε;Ποιοί πολιτικοί ,ποιοί δικαστές και εισαγγελείς,ποιοί μεγαλοσχήμονες της Ενημέρωσης θα απολογηθούν τώρα, για τις βιαιοπραγίες ,την βαρβαρότητα,το θάνατο;
4.Το Κινημα Συμπαράστασης το οποίο στα μεσοδιαστήματα τελεί εν υπνώσει, καλό θα είναι στο μέλλον να έχει τα ώτα και τα όμματα ανοιχτά,μή επιτρέποντας στο μεγάλο κακό να σκοτώνει αθώους ανθρώπους! Ψευτοσοφοί και διαταραγμένοι , έκρυβαν επιμελώς την νέα παραγωγή… σε όλες τις πτυχές της Δημοκρατίας και του δημόσιου βίου!
Τα αυγα του φιδιού εκκολάπτονται εκεί που τα συστήματα διακυβέρνησης εμφανίζουν έντονα σημάδια κόπωσης και οχαδελφισμού!
Απο τα βάθη της Ελληνικής ψυχής ,την οποία κοσμούν απέραντες αρετές ,αναδύεται με καθαρότητα , ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, προς τους εισαγγελείς και τους δικαστές της έρευνας και της δίκης ,οι οποίοι μιμούμενοι τον Γιάννη Ντεγιάννη , έστειλαν πίσω απο τα κάγκελα , τα ανθρωπόμορφα εξαμβλώματα του νεοχιτλερικού άγους!
Αυτό ήταν,ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΕΛΟΣ , της κατάμαυρης και δολοφονικής αυγής!’

Για την Ν.Ε
ο Α Γραμματέας
Κλεισιάρης Κώστας

Δείτε ακόμα