Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Διάσκεψη με θέμα “Ψωμί και Αρτοποιήματα της Δυτικής Μακεδονίας”.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε χθες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών, διάσκεψη με θέμα “Ψωμί και Αρτοποιήματα της Δυτικής Μακεδονίας”.
Στόχος η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων και επαγγελματιών (παραγωγών, θεριζοαλωνιστών, μυλωνάδων, αρτοποιών, και καταναλωτών) μαζί με τους επιστήμονες, για την ανάδειξη του ψωμιού όχι ως προϊόν αλλά ως στοιχείο τοπικού πολιτισμού, με προοπτική αναγνωρισιμότητας πανελλαδικά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των σιτηρών της περιοχής και είπε πως θα είναι δίπλα σε όποια δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει την ΠΕ Γρεβενών να γίνει πρωταγωνίστρια και να βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις.
Τα Γρεβενά έχουν την δυνατότητα να αποτελέσουν τη βάση στην πυραμίδα επιτυχίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τη νέα εποχή.
Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τη διοργάνωση και άλλων διασκέψεων στη συνέχεια, έχοντας προγραμματίσει επαφές με όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες για την ανάδειξη των προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης στηρίζει έμπρακτα και ισότιμα τα Γρεβενά με τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση να αποτελούν την αιχμή του δόρατος!