Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank στα Γρεβενά

Κανονικά λειτουργεί και πάλι από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank στα Γρεβενά  (Πλατεία Αιμιλιανού 26), το οποίο ανέστειλε προληπτικά χθες τη λειτουργία του λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε άτομο που εργάζεται στο Κατάστημα.
Η Τράπεζα έθεσε άμεσα σε εφαρμογή το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ και προχώρησε σε γενική απολύμανση του Καταστήματος χθες Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου.
Το Κατάστημα Γρεβενών επαναλειτουργεί με Προσωπικό της Τράπεζας από άλλα Καταστήματα της περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, καθώς όλοι οι Υπάλληλοι του συγκεκριμένου Καταστήματος υποβλήθηκαν προληπτικά σε μοριακό τεστ για Covid -19 και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον απομόνωση τουλάχιστον για επτά ημέρες.
Με κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

Δείτε ακόμα