Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήλωση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών Ανδρέα Πάτση για την ένταξη Πράξης του Δήμου Δεσκάτης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση επικυρώθηκε σήμερα η ένταξη πράξης του Δήμου Δεσκάτης Γρεβενών στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» που περιλαμβάνει τις εργασίες βελτίωσης και ανακαίνισης ανοιχτών γηπέδων Δεσκάτης- Καρπερού- Δήμητρας αλλά και την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στον Καρπερό Δεσκάτης. Η υλοποίηση των δύο αυτών έργων θα ενισχύσει τις υποδομές της ευρύτερης περιοχής σε δημόσιους χώρους άθλησης και δραστηριότητας που οι κάτοικοι και ιδιαίτερα νεολαία μας το έχουν ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, που ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και αμεσότητα στην ανάγκη αυτή που τους διατύπωσα, καθώς και τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δημήτριο Κορδίλα για την πολύ καλή συνεργασία μας στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Από την πλευρά του Δημάρχου Δεσκάτης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Πάτση για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συνεργασία που είχαμε για την επίτευξη του στόχου της ένταξης της παραπάνω πράξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δείτε ακόμα