Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές»-Η νέα ενημερωτική αφίσα του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19

Με κεντρικό μήνυμα «Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές», ο Δήμος Γρεβενών συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας για τη λήψη και την τήρηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, η νέα διαδικτυακή αφίσα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Δήμου για τον κορονοϊό, επικεντρώνεται στην ορθή χρήση της προστατευτικής μάσκας.
 
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης και πρέπει να καλύπτει πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών και η αποφυγή του συγχρωτισμού.
 
Από την πλευρά του, ο Δήμος Γρεβενών δεν θα σταματήσει να επισημαίνει τη συνεχή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από όλους μας προκειμένου να συγκρατήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων της νόσου σε χαμηλά επίπεδα ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία.
 
 
Γραφείο Τύπου
  Δημάρχου Γρεβενών
 

Δείτε ακόμα