Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιώργος Δασταμάνης: θετική στάση της Αντιπολίτευσης – 30 εκατομμύρια ευρώ τα έργα που είναι σε εξέλιξη. (VIDEO)

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επανεκλογή του στο τιμόνι του Δήμου, ο δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης μιλώντας στο greveniotis.gr αναφέρθηκε τόσο στα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και σε όλα όσα θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τόνισε την θετική στάση της Αντιπολίτευσης στα μεγάλα έργα που αφορούν το Δήμο μας. 

Ο κ. Δασταμάνης απαντώντας σε ερώτησή μας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις στο μεγάλο έργου της κατασκευής του Αστεροσκοπείου στον Όρλιακα που ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλα για το δρόμο Γρεβενών Βασιλίτσας, δήλωσε ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορούν να τον κάνουν αισιόδοξο για την πορεία του έργου, ενώ για το μέλλον του Χιονοδρομικού της Βασιλίτσας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την προσωπική του άποψή του, που είναι η Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα ή παραχώρηση σε ιδιώτη επενδυτή.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος μίλησε για το μεγάλο έργο της έλευσης Φυσικού Αερίου στην πόλη των Γρεβενών που σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της ΔΕΔΑ θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023.

 

https://www.youtube.com/embed/II6NAvrAjx8&feature=youtu.be