Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Ε Λ Π Ι Δ Α” ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´

Με την από 24-8-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ καλούμε τα μέλη, μετά την αναβολή λόγω Πανδημίας του Κορονοϊού, σε νέα Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7μμ στον Εξωτερικό Χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
Οικονομικός Απολογισμός 3 ετίας 2017 – 2019
Οικονομικός Απολογισμός 23 ετίας 1997 – 2019
Προυπολογισμός επόμενης 3 ετίας 2020 – 2022
Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπών

Δηλώσεις συμμετοχής στα όργανα για την κάλυψη των θέσεων μέχρι 7 Σεπτεμβίου το Μεσημέρι στη Γενική Γραμματέα Μαρία Βανιώτη. Καλούμε τα νέα ηλικιακά μελη του Συλλόγου μας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε να ανανεωθεί εν μέρει το Διοικητικό Συμβούλιο, για να υπάρξει συνεργασία και συνέχεια σε ένα Σύλλογο που το 2021 θα συμπληρώσει 25 χρόνια (1/4 αιωνα) ενεργής παρουσίας στο χώρο της Αλληλεγγύης του Εθελοντισμού και του Πολιτισμού.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των διαδικασιών, με προσωπική ευθύνη θα τηρήσουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συντόμευση των διαδικασιών θα δημοσιευσει εντός ολίγου διαδικτυακά τους απολογισμούς πεπραγμένων.

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´