Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η “ΕΛΠΙΔΑ” ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

Μύθος τελικά το μεγάλο ποσοστό ανεργίας στα Γρεβενά;

Αν υπήρχε ανεργία δεν θα ανταποκρινόταν οι άνεργοι στο κάλεσμα της “ΕΛΠΙΔΑΣ” πριν 3 περίπου μήνες για να εργαστούν σε εργοστάσια διαλογής φρούτων στη Βέροια;

Και οι συνθήκες της εργασίας ήταν καλές και οι αμοιβές αξιόλογες.

Δυστυχώς ο μικρός αριθμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ανέργων, στέρησε το δικαίωμα όσων κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πραγματοποιήσουν την επιθυμιά τους να εργαστούν και να προσκομίσουν πόρους που θα τους εξασφάλιζαν τα προς το ζείν του Χειμώνα, που προβλέπεται δύσκολος.
Στην ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ προβληματιζόμαστε για το πως είναι δυνατόν να συμπληρώνουν λεωφορείο στη Σίατιστα και στη Γαλατινή, ενώ στα Γρεβενά, παρά τις συντονισμένες προσπάθειες να μη μπορέσουν να εργαστούν περισσότεροι άνεργοι συμπολίτες μας.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη μικρή επιτυχία του εγχειρήματος μας (μόνον 6 άτομα κατάφεραν να εργαστούν). Θέλαμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στη μείωση της ανεργίας στον τόπο μας και ζητούμε συγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν να επιτύχουν το στόχο τους να εργαστούν.

Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τα κριτήρια επιλογής των ωφελημένων της “Ε Λ Π Ι Δ Α Σ”. ´Ισως να είναι τα πράγματα αλλιώς.

 

Το Δ.Σ. Της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´