Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πάνδημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνωρος, στα Γρεβενά (VIDEO)

Την Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος του Θαυματουργού, από την Ιερά Μονή Ζάβορδας, υποδέχτηκε η πόλη των Γρεβενών, το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουλίου 2020.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, οι ιερείς της Μητροπόλεως, οι αρχές της πόλεως και πλήθος ευσεβών πιστών, υποδέχτηκαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.
Όλοι οι πιστοί με τάξη και ευλάβεια, προσκύνησαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος, η οποία θα παραμείνει προς προσκύνηση στα Γρεβενά μέχρι το πρωί της Τετάρτης, 8 Ιουλίου 2020.

Την Τρίτη 7.7.2020 και ώρα 7.00 μ.μ. θά πραγματοποιηθεί για ευλογία και αγιασμό, Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνορος με αυτοκίνητο σε όλες τίς κεντρικές οδούς της πόλεως. Αναλυτικό δρομολόγιο και σχετικός χάρτης υπάρχει στον πίνακα ανακοινώσεων των Ιερών Ναών.

Επίσης κατά την διάρκεια της Λιτανείας θα γίνουν πέντε στάσεις – δεήσεις στα εξής σημεία:
1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΟΣΙΟΥ
2. ΑΓ. ΑΧΙΛΛΙΟΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
3. ΚΟΜΒΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΑΓΑΛΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
4. ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
5. ΜΥΛΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.
Παρακαλούνται οι πιστοί στα συγκεκριμένα σημεία να περιμένουν την πομπή της Λιτανείας της Τιμίας Κάρας για να τιμήσουν τον Άγιο.

https://www.youtube.com/embed/NSUOV-hNfJQ&feature=youtu.be