Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Ελεύθερος ο παιδεραστής που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη

Ελεύθερος απο σήμερα ο ο προπονητής μπάσκετ  Νίκος Σειραγάκης που ειχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη  για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών.

Το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών μετά τη απολογία του την Πέμπτη 28/5/2020, και τα στοιχεία που προσκόμισε η δικηγόρος του κ. Πακιρτζίδου ,έκρινε ότι δεν υπήρξε παραβίαση του περιοριστικού όρου της διαμονής που του έχει επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου και τον άφησε ελεύθερο

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2011 ενω τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή.

 Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους. Σε λίγες ημέρες θα συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να κρίνει το ζήτημα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ  ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ την Πέμπτη 28/5/2020