Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστίες, Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Γρεβενών

Η Προϊσταμένη και το Προσωπικό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Γρεβενών, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη και την πολύτιμη συνεισφορά για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Υπηρεσίας μας, στους κάτωθι:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, για τη συνεχή υποστήριξή της στην Υπηρεσία μας και την παροχή υγειονομικού υλικού, συμβάλλοντας σημαντικά στην προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, τόσο των εργαζομένων μας όσο και των μαθητών.

Στο Δήμο Γρεβενών και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Δημήτριο Μπόλη και Καθαριότητας κ. Χρήστο Πέτρου, για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας για παροχή υγειονομικού υλικού.

Στη Διευθύντρια κ. Σοφία Ελευθεριάδου και το Σύλλογο Διδασκόντων του Α΄ Γυμνασίου Γρεβενών, που με ιδιαίτερη προθυμία και αίσθημα συνεργασίας και αλληλεγγύης, μας παραχώρησε χώρους του σχολείου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της αξιολόγησης των μαθητών.

Θεωρούμε ότι οι πράξεις αγαστής συνεργασίας πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

 

Η Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ

 

Άννα Κορέλλα