Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δομή προσφύγων στα Γρεβενά

Προεκλογικά ο Βουλευτής μας έλεγε μας πως δεν θέλει πρόσφυγες και ότι θα τους διώξει.   Τελικά όχι μόνο δεν έφυγαν, αντίθετα ο αριθμός διπλασιάστηκε και τα Γρεβενά πλέον αποτελούν και επίσημα Δομή σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης.

Δομή προσφύγων και μεταναστών, με Διοικητή, που ανακοινώθηκε ήδη και με προσωπικό που θα προσληφθεί για να την στελεχώσουν οσονούπω.

Δέκα χρόνια κρίσης, χρεωκοπία της χώρας και στη ΝΔ συνεχίζουν τη συνταγή που μας οδήγησε σ΄ αυτή . Άλωση του κράτους κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου, αδιαφανείς προσλήψεις ημετέρων, απ’ ευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις που δημιουργούνται σε μια μέρα και βόλεμα των δικών τους παιδιών.

Σ’ αυτή τη λογική εντάσσεται και η δημιουργία των δομών για τους πρόσφυγες,,32 διοικητές και προσωπικό για να επιδώσουν τις κάρτες ασύλου που ολοκληρώνονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου.

Δυστυχώς το νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι θυσίες του Ελληνικού λαού που είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του αποθέματος των 37 δις, για να μπορεί η χώρα να δανείζεται απρόσκοπτα και να είναι ασφαλής από ενδεχόμενες παγκόσμιες οικονομικές; αναταράξεις,( όπως και έγινε), έρχεται να αντικατασταθεί από το πλιάτσικο και την επαναφορά στη δική τους κανονικότητα.,

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ