Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αρτοκλασία προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου (video)

Αρτοκλασία προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης (προστάτες του ναυδρίου) στον αύλειο χώρο του παρεκκλησίου του Νοσοκομείου Γρεβενών, τελέσθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

 

Στην ετήσια αρτοκλασία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης

«Eίμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι τα Γρεβενά είναι ένας από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας που δεν κατεγράφη κανένα κρούσμα του covid-19 και ευχόμαστε μέχρι το τέλος αυτής της υγειονομικής κρίσης να παραμείνουμε έτσι. Αυτή η επιτυχία δε σημειώθηκε τυχαία αλλά ήταν το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που υπήρξε την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας, Βουλευτή και Διοίκησης του Νοσοκομείου αλλά και των μεγάλων προσπαθειών που κατέβαλλε από πλευράς του το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης.»

Αυτό υπογράμμισε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης λίγο μετά το πέρας της λιτής και σεμνής θρησκευτικής τελετής της αρτοκλασίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Γενικου Νοσοκομειου Γρεβενων, δωρεά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Στεργιάδη.

Ο κ. Δασταμάνης έδωσε και φέτος το παρών στον καθιερωμένο εορτασμό του ναϋδρίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου στέλνοντας παράλληλα τις πιο θερμές ευχές του σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες.

Για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε με το Δήμο Γρεβενών για την ορθή αντιμετώπιση της πανδημίας έκαναν επίσης λόγο στις δηλώσεις τους τόσο ο βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ.Ανδρέας Πάτσης όσο και η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ.Ευτυχία Καπάτου οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το άριστο κλίμα που διαμορφώθηκε μεταξύ όλων των φορέων την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών