Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΟΧΙ αιολικά στη Βασιλίτσα μας

Καλούμε σύσσωμη τη κοινωνία των Γρεβενών, αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να εναντιωθούν στην κατεδάφιση των βουνοκορφών της Πίνδου, από τα ΄Αγραφα μέχρι τη Βασιλίτσα, από ανεμογεννήτριες, να στηρίξουν τις δράσεις μας.
Σε συνεργασία με μια σειρά κοινωνικών φορέων και συλλόγων της πόλης μας δυναμώνουμε τη φωνή μας και φωνάζουμε,
ΟΧΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.
Τετάρτη 20-5 20:00 μ.μ. ενημερωνόμαστε από την ιντερνετική εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία, στην οποία θα μιλήσουν και μέλη αντίστοιχων συλλογικοτήτων από τα Άγραφα και το Βέρμιο.
Κυριακή 24-5 10:30 , με εκκίνηση τη βάση του τριθέσιου αναβατήρα, περπατάμε μέχρι τη κορυφή του διθέσιου αναβατήρα, με σκοπό να δούμε ιδίοις όμμασι τη καταστροφή που πρόκειται να προκαλέσουν τα φαραωνικά σχέδια κυβέρνησης και μεγαλοεπενδυτών.
Με αιχμή του δόρατος το νέο αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο και πάντα στο όνομα της ”πράσινης ανάπτυξης”, βουνοκορφές μοναδικού φυσικού κάλλους λεηλατούνται και εξαργυρώνονται σε επενδύσεις μονοπωλίων ενέργειας, με αποτέλεσμα όχι μόνο κατεστραμμένα βουνά αλλά και αυξημένους λογαριασμούς για τους καταναλωτές
Η Βασιλίτσα και το Χιονοδρομικό της δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως τη ξέραμε, αν καταφέρουν και πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ το να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τη πολυτιμότερη κληρονομιά του τόπου μας, το φυσικό μας πλούτο.

Πρωτοβουλία ενάντια στη ”πράσινη ανάπτυξη” και τα αιολικά στα Γρεβενά 

OXI AIOLIKA VASILITSA2

Δείτε ακόμα