Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δωρεά χιλίων χειρουργικών μασκών προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών απο τον όμιλο επιχειρήσεων ΣΑΒΒΙΔΗ.

ΔΩΡΕΑ ΧΙΛΙΩΝ (1.000) ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο όμιλος επιχειρήσεων ΣΑΒΒΙΔΗ, προχώρησε σε δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΣΑΒΒΙΔΗ αποφάσισε να προβεί στην δωρεά χιλίων (1.000) χειρουργικών μασκών για τη θωράκιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών. Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την ώρα που δοκιμάζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο όμιλος εταιρειών ΣΑΒΒΙΔΗ στέκεται δίπλα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το κοινωνικό σύνολο.

«Όλοι εμείς, διοίκηση και εργαζόμενοι, στις επιχειρήσεις του ομίλου ΣΑΒΒΙΔΗ, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν, ώστε να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Οι ήρωες με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες δίνουν τη μάχη για την υγεία όλων μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα τους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας, προχωρώντας στη δωρεά χιλίων χειρουργικών μασκών προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Με εκτίμηση, Οικογένεια ΣΑΒΒΙΔΗ Όμιλος Εταιρειών ΣΑΒΒΙΔΗ

 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΙΔΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΡΜΟΥ 4, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10563 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MALL ATHENS, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ.15122 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 , ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54623 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΕΔΡΑ: Θ.ΖΙΑΚΑ 2, ΓΡΕΒΕΝΑ, Τ.Κ. 51100

ΚΕΝΤΡΟ SERVICE: ΕΡΜΟΥ 7, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10563 ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ E-SHOP: ΕΡΜΟΥ 7, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10563

Α.Φ.Μ. 999155065 – Δ.Ο.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Μ.Α.Ε. 67329/50/B/08/03 ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: 2118500125 – Email: info@savvidis.com Ηλεκτρονικά Καταστήματα: OROLOI.gr – KOSMIMA.gr