Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η “Ε Λ Π Ι Δ Α” ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Μάνα εξ ουρανού η γενναιόδωρη προσφορά των αδελφών Ιουλίας και Βασιλικής Αγοράστη προς το Σύλλογο Αλληλεγγύης & Εθελοντισμόυ Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´.

Το ποσόν των 1.000 € που κατέθεσαν στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, μετά την ανακοίνωση μας για στήριξη της καθιερωμένης Εκδήλωσης Αγάπης του Πάσχα μας έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε την ´´υποχρέωση ´´ μας απέναντι σε όσους ταλαιπωρούνται από την συνεχιζόμενη Κρίση και από την καταιγίδα του Κορονοϊου.
Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που προστρέχουν άμεσα και πλουσιοπάροχα οι, Ιουλία και Βασιλική Αγοράστη, να ανταποκριθούν στα όποια αιτήματα της ´´ ΕΛΠΙΔΑΣ´´. Η στήριξη τους έχει βάθος χρόνου, όσου και η ίδρυση του Συλλόγου μας. Στήριξη οικονομική, υλική και κυρίως ηθική. Στήριξη ενσυνείδητη, αθορυβη, γενναιόδωρη. Φιλοσοφία και στάση ζωής ως προς τις αξίες της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού.
Δεν είναι τυχαία η απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, της αναγνώρισης και ανακήρυξης σε επίτιμο μέλος της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´ της Ιουλίας Αγοράστη που παραχώρησε τα έσοδα του Λευκώματος της στο Σύλλογο μας, ούτε η ιδιαίτερη αναφορά της οικογένειας Αγοράστη στους Οικονομικούς Απολογισμούς του Συλλόγου μας. Είναι ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και τιμής για την Προσφορά τους στην ´´ΕΛΠΙΔΑ ´´ αλλά και στα Γρεβενά (Δωρέα Συλλογής Ξυλόγλυπτων Δημητρίου Αγοράστη και Πολύτιμων Κειμηλίων στις Μουσιακές Συλλογές του Δήμου Γρεβενών), σε δύσκολους και ζοφερούς καιρούς που οι περισσότεροι γινόμαστε εσωστρεφείς και απόμακροι ως προς τα προβλήματα των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται και του τόπου μας που χειμάζεται.
Ιουλία και Βασιλική Αγοράστη σας ευγνωμονούμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´