Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η “ΕΛΠΙΔΑ” ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ

       Στην ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´  Πιστεύουμε ότι η Εργασία προσφέρει ψυχική και σωματική υγεία, αξιοπρέπεια, αισιοδοξία και υλικά, τα προς το ζείν.
       Πολλοί απο τους πολίτες που στηρίζουμε, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς μας ζητούν να τους προτείνουμε για εργασία, έστω και για ένα μεροκάματο. ´Οπου μπορέσαμε το πράξαμε. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε όχι ένα, αλλά πολλά μεροκάματα,σε όσους πράγματι το επιθυμούν να εργαστούν. Με καλές απολαβές.
Με εξασφαλισμένο ημερομίσθιο, ασφάλεια,δώρο Χριστουγέννων, αποζημίωση άδειας, μετακίνηση, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οπωροπαραγωγών Venus.
 
                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ
 
       Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Οπωροπαραγωγών Venus, ο οποίος διαθέτει δύο Εργοστάσια παραγωγής κομποστών στην Βέροια και στην Αλεξάνδρεια, ζητεί εργάτες για απασχόληση:
 
    1. Στην εργασία αραίωσης των δένδρων ροδακινιάς κατά τους μήνες Μαΐο κ´ Ιούνιο.
    2. Στην εργασία κομποστοποίησης των καρπών στα εργοστάσια κατά τους μήνες Ιούλιο Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
 
    Η μετακίνηση από Γρεβενά προς τους τόπους εργασίας και η επάνοδος στα Γρεβενά θα γίνεται με λεωφορείο του Συνεταιρισμού. ´Ωρα αναχώρησης 5η πρωϊνή.
Δίαρκεια εργασίας 6: 00 – 14: 00  η  6: 30 – 14: 30.
    Το ημερομίσθιο θα είναι 25 € με κάλυψη και της ασφαλιστικής εισφοράς για όσους το επιθυμούν. Η εργασία στα εργοστάσια θα είναι σε τρείς βάρδιες και θα δίνεται επιπρόσθετη αμοιβή για τη νυχτερινή βάρδια, καθώς και προσαύξηση 75 % για εργασία Κυριακής.
Πέραν της αμοιβής οι εργαζόμενοι θα λάβουν δώρο και αποζημίωση άδειας και δώρο Χριστουγένων. Οι εργαζόμενοι στα Εργοστάσια ασφαλίζονται υποχρεωτικά
    Για την εργασία στο αραίωμα δεν θα γίνει επιλογή με βάση το φυλλο. Για την εργασία στα Εργοστάσια θα προτιμηθούν γυναίκες σε αναλογία τουλάχιστον 7/10.
    Οι ενδιαφερόμενοι να εργαστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συλλογο Αλληλεγγύης και Εθελονισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ στο τηλ. 6974314140 Ευαγ. Μπόγκια.
 
                                          Το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´
 
 
 
 

Δείτε ακόμα