Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ»

«ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ»

Σας ευχόμαστε, όλοι οι καταστηματάρχες από κοινού, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών, η παρούσα ενημέρωση να βρίσκει εσάς και τις οικογένειές σας καλά στην υγεία σας.
Η νόσος COVID 19 που εμφανίστηκε απρόσμενα στη ζωή μας, μας δημιούργησε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους σας, να μην υπάρξει χρέωση για το 2020, των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου που χρησιμοποιούμε για τα τραπεζοκαθίσματα ως επίσης και όλες οι μισθώσεις ακινήτων του Δήμου, για τους εξής λόγους:
1) Σε όλους είναι γνωστό ότι ο κλάδος της εστίασης είναι ο πρώτος που έκλεισε με κρατική εντολή, με ότι αυτό συνεπάγεται περεταίρω.
2) Τα στατιστικά στοιχεία από το ΙΜΕ (Ινστιτούτο Μελετών της ΓΕΣΒΕΕ) αναφέρει ότι οι εστιάτορες είναι ο πρώτος κλάδος ο οποίος όχι μόνο έχει καταστραφεί οικονομικά, αλλά η ανέχεια και η πείνα έχει χτυπήσει τις πόρτες χιλιάδων ιδιοκτητών καταστημάτων.
3) Το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας ήδη προγραμματίζουν την λειτουργία των καταστημάτων μας, αλλά με αυστηρούς όρους και προδιαγραφές (Ειδικά μέτρα προστασίας απόστασης του ενός τραπεζιού με το άλλο – περιορισμένος αριθμός πελατών κ.λ.π.). Όπως αντιλαμβάνεστε θα υπάρξει κατακόρυφη μείωση στην χρήση των τραπεζοκαθισμάτων για λόγους καθαρά προστασίας του καταναλωτικού κοινού.
4) Λόγω της ιδιομορφίας του κλάδου μας ως συνάθροιση κοινού ευνόητο είναι τα μέτρα προστασίας να διαρκέσουν ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ οι ΆΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ του ΠΑΣΧΑ να δώσουν σε όλους μας υγεία και δύναμη για την επόμενη μέρα.

Κοινοποίηση:
1. Δήμαρχο Γρεβενών
2. Παρατάξεις Δ.Γ.
3. MME

Ο Πρόεδρος: Για το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.
Γρηγόριος Τσαπατσάρης Ο Πρόεδρος:
Γρηγόριος Τσαπατσάρης
Ο Γενικός Γραμματέας:
Νίκος Ντινόπαππας

Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών