Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανδρέας Πάτσης- Κάλυψη ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό στο Γ.Ν. Γρεβενών

Ο ευαίσθητος τομέας της υγείας υπήρξε από την αρχή μια από τις προτεραιότητες μου. Το νοσοκομείο μας που είναι και το μοναδικό του Νομού μας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του υφιστάμενου προσωπικού, παρουσίαζε αρκετές ελλείψεις , τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.
Η στενή και άμεση συνεργασία μου με το Υπουργείο Υγείας στο οποίο απευθύνθηκα από την αρχή επίσημα και με ερώτηση στη Βουλή, όσο και οι συνεχείς και καθημερινές όπου χρειαζόταν επαφές με την 3η ΥΠΕ στην οποία υπαγόμαστε , έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα.
Μέσα σε 3 μήνες έχουν πραγματοποιηθεί 17 προσλήψεις προσωπικού σε κρίσιμους τομείς, έχουν ολοκληρωθεί 5 αποσπάσεις και άλλες 4 έπονται ενώ έχουν καλυφθεί ελλείψεις σε μηχανήματα και εξοπλισμό.
Και επειδή μιλάνε οι πράξεις μας και τα έργα μας διότι η δύναμη μας είναι ο τόπος μας και το δυναμικό του, καταγράψαμε αυτά που καταφέραμε:
4 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
4 ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
5ΥΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ
1 ΤΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
1 ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
2 ΜΑΙΕΣ
1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
1 ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
3 ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤIΚΗΣ
3 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
Οι προσπάθειες μας , εμένα και των συνεργατών μου συνεχίζονται με αμείωτο ζήλο έτσι ώστε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών να προσθέσει στο δυναμικό του επιπλέον προσωπικό, ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την περίοδο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους Γρεβενιώτες. Η διασφάλιση της ποιοτικής και αξιόπιστης δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης για το Νομό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα μου .

Μετά τιμής
Ανδρέας Πάτσης
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία