Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΩΡΕΑ της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και στο ΕΚΑΒ.

Σαν Λ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, όλα τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο, ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, λόγω της εξάπλωσης του ιού, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δωρεά των παρακάτω:
1) 100 υφασμάτινες ανθεκτικές βαμβακερές μάσκες (50 λευκές και 50 μαύρες) και
2) 2.000 τεμάχια νοσοκομειακά γάντια μια χρήσης στο τμήμα αιμοκάθαρσης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και στο ΕΚΑΒ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Ευχόμαστε αυτή η μηδαμινή προσφορά, μπροστά σε αυτό που ζούμε όλοι, να συμβάλει έστω και στο ελάχιστο, στην ενίσχυση των εργαζόμενων στα νευραλγικά αυτά τμήματα του κλάδου της υγείας αλλά και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι αυτή την στιγμή και όχι μόνο.
Σε αυτά τα 94 χρόνια ένδοξης και περήφανης ιστορίας του συλλόγου και από γενιά σε γενιά,εκτός από την ανιδιοτελή μας αγάπη και την αμέριστη στήριξη στον σύλλογο μέσα σε δύσκολα χρόνια, μεταλαμπαδεύτηκε η προσφορά και η αλληλεγγύη… Έτσι μάθαμε από παιδιά για 1926 λόγους.

Υ.Γ. Αν και δεν είναι της παρούσης, χαιρετίσματα στον ΑΥΓΝΚ τον ΠΓ, τον εντολοδόχο, που βάλθηκε να κλείσει όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια και το κυνήγημα αυτών και μόνο. Μιας και όλο το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ αποτελείται από αποβράσματα σαν εμάς,αυτό ήταν και είναι το σωστό που πράττει.

Υ.Γ.1 ΜΕΝΑΜΕ σπίτι… Εμείς δεν μένουμε πλέον, γιατί η ΤΟΥΜΠΑ είναι το σπίτι μας και ο ΠΑΟΚ η ζωή μας.

Υ.Γ.2 Την αγάπη, τον σεβασμό και τις ευχαριστίες μας, ως Λ.Φ.ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, στην συντοπίτισσα μας, Ελόνα Αγκόλι, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια με την χορηγία της, με 600 μάσκες στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Είμαστε περήφανοι που στην μικρή μας κοινωνία υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.

Υ.Γ.4 ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ