Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ανθρωπιάς!! φτιάχνουν μάσκες ΔΩΡΕΑΝ για τις ανάγκες του νοσοκομείου Γρεβενών

Οι μηχανές πήρανε φωτιά και ράβουν μάσκες βαμβακερές – υφασμάτινες ,πολλαπλών χρήσεων για το προσωπικό του νοσοκομείου Γρεβενών.

Καλό είναι όσες κυρίες διαθέτουν υφάσματα και χρόνο να προσφέρουν λίγη από την τέχνη τους για το κοινό καλό.

Παρακάτω βλέπουμε τις νοσηλεύτριες Κοράβου Ελένη και Κωνσταντίνα (Ντίνα) Παπαγεωργίου με μάσκες ραμμένες απο την κ. Αλεξάνδρα Γεωργίτση -Παναγιωτοπούλου, οπως επίσης εθελοντικά και ΔΩΡΕΑΝ ράβουν η Ελένη Δρίζη και η Γεωργία Σαμαρά. 

Επίσης αναδημοσιεύουμε την προσφορά της κας Elona Agolli μέσα απο δημοσίευση του συμπολίτη μας κου Γιάννη Ευαγγελόπουλου
Η Elona Agolli είναι από την Αλβανία. Τα τελευταία χρόνια αυτή και η οικογένεια της ζει και εργάζεται στα Γρεβενά. Τα σπίτια μας είναι δίπλα δίπλα. Της ζητήθηκε βοήθεια και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σήμερα το πρωί άνοιξε το μαγαζί της και έφτιαξε 600 μάσκες ΔΩΡΕΑΝ για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας. ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το κατάστημα της. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες ευτυχώς υπάρχει ακόμα ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Νιώθω περήφανος που έχω τέτοιους γείτονες, νιώθω περήφανος που γνώρισα μια τόσο εξαιρετική οικογένεια! Δεν ήθελε να αναφέρω τίποτα… Το ΜΠΡΑΒΟ είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω σ’αυτή την ΚΥΡΙΑ… Την ώρα που η αισχροκέρδεια στην υγεία πάει… σύννεφο, κινήσεις όπως αυτή της Ελόνας μας δείχνουν και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Γιάννης Ευαγγελόπουλος – Giannis Balkan Fuit

Σε αυτό τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει και όλοι είναι χρήσιμοι. Όποια κυρία ή επιχείρηση επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νοσηλευτικό προσωπικό που τόσο αγωνίζεται για εμάς.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – Greveniotis.gr