Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σύλλογος Επισκευαστών Αυτοκινήτων Γρεβενών:  ενημέρωση για την λειτουργία των συνεργείων 

Ο σύλλογός επισκευαστών αυτοκινήτων Γρεβενών και η πανελλήνια ομοσπονδία σας ενημερώνει ότι τα συνεργεία επισκευής οχημάτων, παραμένουν ανοιχτά αφού η λειτουργία τους κρίνεται απαραίτητη ,τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων στους χώρους αυτούς, για την όσο το δυνατό πιο ομαλή εξυπηρέτηση των οχημάτων.
Να τονίσουμε ότι Τα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και λοιπών βαρέων οχημάτων εξυπηρετούν , μεταξύ άλλων:
Α), τα οχήματα του ΕΚΑΒ που είναι απαραίτητα εν όψει και της κηρυχθείσας πανδημίας για τη μεταφορά των επειγόντων περιστατικών στα Νοσοκομεία αναφοράς.
Β) τα οχήματα τροφοδοσίας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τα σημεία κατανάλωσης ( σούπερ μάρκετς, λαϊκές αγορές κλπ).
Γ) Τα οχήματα που διακινούν φαρμακευτικά προϊόντα και εν γένει υγειονομικό υλικό
Δ) Βαρέων οχημάτων ( φορτηγά ,λεωφορεία κλπ) συντηρούν και εξυπηρετούν , μεταξύ άλλων ,και οχήματα της αστυνομίας – εκτός των κοινών συμβατικών οχημάτων, λεωφορεία της αστυνομίας διακινούν και μεταφέρουν προσωπικό της αστυνομίας στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων του Έβρου.
Ε) Μία άλλη, εξ ίσου σημαντική πτυχή της δραστηριότητας των συνεργείων επισκευής οχημάτων, η οποία συναρτάται άμεσα με το αγαθό της δημόσιας υγείας, είναι και αυτή της συντήρησης και επισκευής των οχημάτων των Δήμων, όπως απορριματοφόρα , σάρωθρα, μηχανήματα έργων κλπ.
ΣΤ΄) Μεγάλων φορτηγών με τα οποία διενεργείται η διακίνηση εμπορευμάτων ( τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό) και αγαθών και προϊόντα άμεσης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  

2462022070    

6945797700    Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης