Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Κλειστά τα καταστήματα λόγω κορωνοϊού COVID-19 μέχρι Τετάρτη 18 Μάρτιου 2020.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών έπειτα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 μεσώ διαδικτύου, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης, να προτείνει στα καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

Επιπλέον αποφάσισε να κοινοποιήσει επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, τονίζοντας ότι είναι ύψιστη ανάγκη να στηριχτούν άμεσα όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής μας, που σε συνέχεια της προηγούμενης δυσοίωνης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον Νομό μας, θα οδηγήσει σε κλείσιμο μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, γιγαντώνοντας έτσι το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που ήδη βιώνουμε.

Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που ζητάμε είναι δύσκολο, πρέπει όμως να αντιληφθούμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος και το χρέος μας να προστατεύσουμε τόσο την υγεία μας όσο και την υγεία των ευπαθών ομάδων, που δεν είναι άλλοι, από τους γονείς και τους παππούδες μας.

Οι επιχειρήσεις που μπορούνε να λειτουργούν με παραγγελίες, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου, καλό είναι αξιοποιήσουν αυτή η δυνατότητα έτσι ώστε και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους και να μη βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Για τις επιχειρήσεις που αναγκαστικά πρέπει να μείνουν ανοιχτές καθώς αφορούν είδη πρώτης ανάγκης, συνίσταμαι στους συνάδελφους να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να προστατεύσουν τόσο τους ίδιους όσο το καταναλωτικό κοινό.

Τέλος για ακόμη μία φορά κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, να ακούν τις οδηγίες των ειδικών και όταν επισκέπτονται καταστήματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να σέβονται τις οδηγίες των ανθρώπων που προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουν και να κάνουν χρήση πλαστικού χρήματος.

Την Τετάρτη, αν δεν υπάρξουν από την κυβέρνηση ανακοινώσεις, θα επανεξετάσουμε το θέμα της λειτουργίας.

Μένουμε σπίτι, μένουμε όλοι ζωντανοί.

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών