Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Κλείνουν εστιατόρια και καφετέριες – Δηλώσεις (VIDEO)

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν μετα τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων : Κλείνουν όλα τα καταστήματα εστίασης, όλα τα εμπορικά κέντρα στην προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα του κοροναϊού. 

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις, του προέδρου του επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκου Ράμμου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Δημάδη και του προέδρου των Καφετεριών και καταστημάτων Εστίασης Γρηγόρη Τσαπατσάρη, στο greveniotis.gr

https://www.youtube.com/embed/AujuTI0obGA&feature=youtu.be

«ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΚΑΦΕ- ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με έκτακτη ανακοίνωση του Υπ. Υγείας Κου Κικίλια όλα τα καταστήματα, εστιατόρια – καφέ – καφέ μπαρ – παραδοσιακά καφενεία, από αύριο το πρωί ΚΛΕΙΣΤΑ.

Επιτρέπεται μόνο η μεταφορά του προϊόντος που σερβίρουμε στους πελάτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ

1) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο δεν θα έχουν τα φώτα του σαλονιού ανοικτά και δεν θα επιτρέπουν ούτε σε ένα πελάτη να καθίσει στο σαλόνι.

2) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο, χωρίς τραπεζοκαθίσματα, θα επιτρέπουν έως πέντε άτομα, να παραλάβουν το προϊόν που έχουν παραγγελία.

3) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο, αν διαθέτουν εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα, θα τα απομακρύνουν.

4) Όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ΚΑΔ για delivery μπορούν να κάνουν αναγγελία μέσω notifybusiness (notifybusiness.gov.gr) ή να επικοινωνήσουν με το λογιστή τους.

5)Στα ελεγκτικά όργανα, Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα, ήδη τους εδόθη εντολή να ενημερώσουν την επιχείρησή μας.

6) Σε περίπτωση που συλληφθεί επιχείρηση που λειτουργεί και σερβίρει στο σαλόνι της, τα μέτρα και οι κυρώσεις είναι εξοντωτικά.

7) Οι τρέχουσες υποχρεώσεις (ΦΠΑ, ΟΑΕΕ, Ρυθμίσεις κ.λ.π.), θα ανασταλούν με τα νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.

           Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος