Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 3ΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Γρεβενών (Π.Ε. Γρεβενών και Δήμος Γρεβενών) σε 400 περίπου ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ειδικότερα από τις 10:00 έως τις 15:00 στις 12 Μαρτίου 2020 η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών με την υποστήριξη υπαλλήλων του Δήμου, ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ της Π.Ε Γρεβενών, οι ειδικοί συνεργάτες και η Ανάδοχος εταιρεία πραγματοποίησαν την Διανομή που είχε ως στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων πολιτών και των οικογενειών τους.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν:
Κασέρι ημίσκληρο, καρότα, κρεμμύδια, πατάτες, αχλάδια, μπανάνες, τοματοχυμό, τόνο σε κονσέρβα, φακές, φασόλια, αλεύρι, ζυμαρικά, μέλι, γάλα εβαπορέ, ψωμί για τοστ, σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, αφρόλουτρο και υγρό κρεμοσάπουνο.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ αποτελούν ωφελούμενοι του ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει στην εγκεκριμένη αίτησή τους ότι επιθυμούν την ένταξη στο Πρόγραμμα.

Αιτήσεις για ένταξη στο ΚΕΑ μπορούν να υποβληθούν στο Κέντρο Κοινότητας καθημερινά (εργάσιμες ημέρες) 9:00-13:00.
Τηλ. επικοινωνίας: 2462028098

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Κατσάλης Αλέξανδρος