Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ψήφισμα ΑΠΟΕΑ

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 06-03-2020 ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΒΡΟ. Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ TA ΣΥΝΟΡΑ, ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΙΕΡΟ.
”ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ Β.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Σε Έκτακτη Συνεδρία η 7μελής Εκτελεστική Επιτροπή της Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών Ελλάδος (ΑΠΟΕΑ, ΝΠΔΔ) εκπροσωπώντας το 25μελές Κεντρικό Διοικητικό συμβούλιο και τους 57 Συνδέσμους Εφέδρων Αξ/κών της χώρας, αφού άκουσε την διεξοδική εισήγηση του Προέδρου της Φιλίππου Γρηγορίου Κωσταρά σχετικώς με την απαράδεκτη και ανήθικη ασύμμετρη απειλή της Τουρκίας εναντίον της χώρας αλλά και της Ευρώπης που με εργαλείο τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες επιχειρεί να κατακλίσει τη χώρα μας.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
1. Σύσσωμοι, αράγιστα, ενωμένοι οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Ελλάδος συπαρίστανται στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας, η οποία θωρακίζει τα σύνορα μας και αποτρέπει το οργανωμένο σχέδιο εισβολής των Τούρκων.
2. Το σχέδιο αυτό εξήγγειλε προ 25ετίας ο τότε Πρόεδρος της Τουρκίας Τοργκούτ Οζάλ: «…Για να νικήσουμε τους Έλληνες δεν χρειάζεται να πέσει ούτε μία ντουφεκιά. Στέλνουμε στα εδάφη τους ορδές εξαγριωμένων μουσουλμάνων και τους σβήνουμε από τον χάρτη…»!
3. Όλοι οι Έλληνες (οφείλουν να) γνωρίζουν ότι η ιερή Γη της χώρας μας έχει χερσαία και θαλάσσια σύνορα, αιματωμένα και αδιαπραγμάτευτα * ότι η ελευθερία και η ανεξαρτησία της Ελλάδος μας συνδέεται με την μοίρα του νησιωτικού της χώρου * ότι η ιστορία διδάσκει πως η Πατρίδα μας ίσταται και
πίπτει με το γλαυκό της Αρχιπέλαγος από τα πανάρχαια βάθη των χρόνων της Σαπφούς έως τις χαλεπές ημέρες μας!
4. Στην ένδοξη Γη της Ελλάδας κατοικούσε πάντοτε ο Ανθρωπισμός και ο Ξένιος
Ζεύς. Οι ξένοι εθεωρούντο «αγιώτατα συμβόλαια» και απέναντι τους δεν επιτρεπτόταν καμία ξενηλασία (Πλατ. Νόμοι, 729 6 1-5 Θουκιδ, Ιστ., II 39). Ό,τι πράττει η Ελληνική πολιτεία, συνιστά καθήκον ιερόν υπεράσπισης των συνόρων μας ‘ ό,τι επιχειρεί η Τουρκία, είναι προκατακλυσμιαία βαναυσότητα οργανωμένης και δόλιας εισβολής στη χώρα μας.
5. Η ψυχή της Ελλάδας χτυπάει στις εσχατιές των ορίων της. Η πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία μαζί με τον ακριτικό λαό μας δίνουν την πρέπουσα απάντηση στο ανήθικο τουρκικό σχέδιο, που χρησιμοποιεί ως εργαλείο τους λαθρομετανάστες. Αμετακίνητοι στεκόμαστε όλοι οι Έλληνες στο πλευρό τους.
6. Έλληνες Έφεδροι Αξιωματικοί: Γρηγορείτε!

Δια το 25μελές ΚΔΣ και την 7μελή ΕΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δρ Φίλιππος Γρηγ. Κωσταράς       Θρασύβουλος Νικ.Λαδόπουλος