Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στα Ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δασταμάνης

Στον Έβρο και στα Ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δασταμάνης.

Ο κ. Δασταμάνης επισκέφτηκε τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας από την Δυτική Μακεδονία που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή των συνόρων δηλώνοντας την συμπαράσταση όλων των Δυτικομακεδόνων ενώ παράλληλα τόνισε την σπουδαιότητα του έργου τους για την πατρίδα.
Επίσης είχε συνάντηση με θεσμικούς φορείς, με τον πρόεδρο ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη, με τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Καστοριάς κ. Παπουτσίδη Κυριάκο και τον Γενικό Γραμματέα Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. κ. Τοτονίδη Γιάννη όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή ενώ κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι οι ένστολοι που απασχολούνται πρέπει να ενισχυθούν με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (κράνη,θερμικές κάμερες κ.λ.π.) για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

“Εμπειρία πρωτόγνωρη”, χαρακτήρισε, σε σημερινές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, Γ. Δασταμάνης την παρουσία του στον Έβρο, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με το προσφυγικό – μεταναστευτικό, στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία.

kozan.gr