Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ κ.ΒΑΡΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

Στις 29/2/20 στα πλαίσια της ημερίδας περί Α.Π.Ε. που οργανώθηκε στη Δεσκάτη αλλά τελικά λόγο κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στο νομό μας καλεσμένος από την ΠΕ Γρεβενών ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ καθηγητής κ. Γρηγόρης Βάρρας.
Ο κ. Βάρρας ήρθε σε επαφή με αρκετούς γεωργούς και κτηνοτρόφους , και άκουσε με ενδιαφέρον σκέψεις , προβληματισμούς , προτάσεις και παράπονα από τους ανθρώπους της παραγωγής , του κόπου και του μόχθου.
Επισκέφθηκε το τυροκομείο των ΑφώνΧατζηζήση στη Δεσκάτη και με ενδιαφέρον παρακολούθησε την παραγωγική διαδικασία των ποπ προϊόντων (ανεβατό ,κασέρι, φέτα, κεφαλογραβιέρα και μπάτζιο) του τόπου μας .
Στο Δημαρχείο Δεσκάτης , στη σύσκεψη που έγινε με τη Δημοτική αρχή με ενδιαφέρον άκουσε τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδύλα Δημήτριο , τον Πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Δεσκάτης, τους Αντιδημάρχους , και παραγωγούς που παραβρέθηκαν . Έθεσε τον θεσμικό του ρόλο στη διάθεση του δήμου Δεσκάτης και έλαβε το υπόμνημα της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βοηθήσει στη λύση των θεμάτων που τέθηκαν.
Στη σύσκεψη που έγινε στην ΠΕ Γρεβενών με ενδιαφέρον άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του Αντιπερειφερειάρχη κ. Γιάτσου Ιωάννη , του προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμού Γρεβενών όπως και των Γεωπόνων και παραγωγών που παραβρέθηκαν.
Μετά από αίτημα του Αντιπερειφερειάρχη αλλά και των παραγωγών ο πρόεδρος δεσμεύτηκε για την λειτουργία γραφείου ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΠΕ Γρεβενών.