Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Πρόεδρου Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη

Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη Γρεβενών ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Γιάτσιο Ιωάννη, για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για συνάντηση στο Υπουργείο πολιτισμού την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, κ.Διδασκάλου Γεώργιο, με θέμα την αναστύλωση της Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Ταξιάρχη Γρεβενών αλλά και για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει για το συγκεκριμένο θέμα.
Επίσης ευχαριστώ θερμά τον ειδικό μελετητή, πολιτικό μηχανικό κ.Ντέλμα Κωνσταντίνο για την συμμετοχή του στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Πολιτισμού μεταξύ των κ. Διδασκάλου Γεωργίου, Γιάτσιου Ιωάννη και εμού με μοναδικό θέμα την Ιερά Μονή Ταξιαρχών.
Τέλος ευχαριστώ θερμά την Προϊσταμένη της Εφορείας Γρεβενών κ. Δημάκη Σοφία, η οποία είχε προγραμματίσει την συμμετοχή της στην συνάντηση αλλά δυστυχώς απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος, για τις συνεχείς ενέργειες που καταβάλλει, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι σωστικές εργασίες στην Ι.Μ. Ταξιαρχών. Η κ. Δημάκη εξεδήλωσε ξανά το ενδιαφέρον της για τη Ιερά Μονή Ταξιαρχών στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στο γραφείο του κ.Γιάτσιου στην οποία συμμετείχαν ο κ. Γιάτσιος, η κ. Δημάκη με το επιτελείο της , ο κ. Ντέλμας και εγώ.

Κλωνάρας Σαράντης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη

Δείτε ακόμα