Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κορωνοϊός: Εφτασε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων το ύποπτο κρούσμα από την Κέρκυρα

Η Φωτογραφια και το σχολιο αναγνωστη μας (στο greveniotis.gr)..από ώρα κανάλια ήταν στα γύρω λοφάκια Ένας μικροπανικος ασθενοφόρα μαύρα αμάξια τον κατεβάσαμε απέναντι..ήρθαν σε λίγο και οι της εξουσίας.. 

Ο 51χρονος άνδρας, που εκδήλωσε συμπτώματα ύποπτα για κορωνοϊό στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν διακομίσθηκε με ειδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.
Λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης σύμφωνα με το epirusnow.gr έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το ειδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τον άνδρα από την Κέρκυρα, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για κορωνοϊό. Ο άνδρας διακομίσθηκε με ειδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται το βράδυ.

Πρόκειται για έναν υπήκοο του Πακιστάν, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ήρθε από την Ιταλία στη χώρα μας πριν από δέκα ημέρες. Ο άνδρας εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα του κορωνοϊου.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στην πόλη το απόγευμα, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 17:00 στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη και Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

 πηγη:tanea.gr