Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ: ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Προσβολή και περιφρόνηση για την μεγαλύτερη επαγγελματική τάξη της Δυτικής Μακεδονίας, αυτή των γεωργοκτηνοτρόφων , ήταν η χθεσινή αποχώρηση της αντιπολίτευσης από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Θέμα που για το νομό Γρεβενών είναι μέγιστο και σίγουρα απασχολεί και ενδιαφέρει το σύνολο του πληθυσμού της Δυτικής Μακεδονίας.
Με την αποχώρηση η αντιπολίτευση περίτρανα έδειξε ότι θέματα που πραγματικά άπτονται της αναπτυξιακής πορείας του τόπου όπως αυτό της ανασυγκρότησης και οργάνωσης του πρωτογενούς τομέα δεν την απασχολούν.
Ο λόγος της αποχώρησης ήταν για το αν το θέμα (που δεν ήταν στην Ημερήσια Διάταξη) της επίσκεψης του Υπουργού κ. Χατζηδάκη στην Πτολεμαΐδα, θα συζητιόταν πρώτο ή τελευταίο. Κατά εμένα ο λόγος ήταν ασήμαντος και η κίνηση της αποχώρησης μία κίνηση αντιπολιτευτικού παροξυσμού με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.
Τέτοιες πράξεις οπωσδήποτε δεν προάγουν την πρόοδο του τόπου. Καθυστερούν την εξέλιξη . Τροχοπεδούν την ανάπτυξη . Δυσκολεύουν τις μεταρρυθμίσεις.
Καλό είναι να μην επαναληφθούν.

ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ