Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Στα παραγωγικά χώματα της Κρανιάς Γρεβενών μια ακόμη “πράσινη λαφίνα” θα παρέχει τις υπηρεσίες της σε επαγγελματία κτηνοτρόφο

Για ακόμη μια φορά η επιχείρηση αγροτικών μηχανημάτων και ελαστικών Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος, εξυπηρέτησε με συνέπεια τον επαγγελματία κτηνοτρόφο κ. Μητράκη.
 
Ο κύριος Μητράκης εκμεταλλεύτηκε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα σχέδια βελτίωσης και απέκτησε ένα υπερσύγχρονο τρακτέρ για την εξυπηρέτηση της κτηνοτροφικής του μονάδας στην Κρανιά Γρεβενών. Ο στόλος της επιχείρησης του είναι πλέον πλουσιότερος και σε εξοπλισμό αλλά και σε ποιότητα.
 
Η δημοφιλέστερη πλέον κατηγορία τρακτέρ και στη χώρα μας, τα John Deere 160 ίππων. Τα τρακτέρ αυτά είναι ευέλικτα πολύ οικονομικά από θέμα κατανάλωσης ενώ αξιοποιούν πλήρως την σχέση απόδοσης τιμής. Φυσικά σε όλα μπορεί να προστεθεί εμπρόσθιος φορτωτής πράγμα που είναι απαραίτητο για μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα διότι οι διαστάσεις τους δεν είναι μεγάλες και μπορούν εύκολα να ελιχθούν στους περιορισμένους χώρους των στάβλων και των αποθηκών. Είναι εξοπλισμένα από τα πιο απλά συγχρονισμένα κιβώτια ταχυτήτων μέχρι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα υδραυλικά. Φυσικά υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια. .
 
Κύριε Μητράκη καλορίζικο και να αποδώσει τα μέγιστα σε οικονομία και ποιότητα για την επιχείρηση σου.
 
 
Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος,
 
Αποκελιστικός Αντιπρόσωπος John Deere Γρεβενών και Βοίου
 
1ο χλμ Γρεβενών-Κοζάνης, Γρεβενά
 
 2462028573, 6972098485