Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου LESS WASTE II Promotion of waste prevention and recycling at the cross-border area” το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme “Greece-Albania 2014-2020”, ξεκινά, πιλοτικά και σε περιορισμένη κλίμακα, την εφαρμογή προγράμματος Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) και εν συνεχεία κομποστοποίηση οικιακών βιοαποβλήτων (υπολείμματα τροφών).

Προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για την μέθοδο ανάπτυξης και εφαρμογής του προγράμματος, σας καλούμε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών(Εργατικές κατοικίες) σε ανοιχτή εκδήλωση όπου θα γίνει παρουσίαση και ανάλυσή του, από συνεργάτες του Δήμου και της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

Η επιτυχία του προγράμματος, εξαρτάται από όλους μας. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να συνδράμετε στην προσπάθεια του δήμου μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

  Γεώργιος Δασταμάνης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:                                                                                                                                                                                

1. Δήμος Γρεβενών    :2462084230 (Μησυρλιάδου Μάγδα)            

2. ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ: 24610 45531 (Γιαννακούλα Κατερίνα)

Δείτε ακόμα