Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο 7ου Δημοτικού Σχολείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών εκδήλωση με θέμα: << Ανακύκλωση-Καθαρή πόλη>>. Η εκδήλωση  έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών και της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ….

Μεταξίας  Φωτίου.  Στην αρχή έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκασιώνας Ανδρέας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας Κων/νος και στη συνέχεια μίλησαν στους μαθητές ειδικοί επιστήμονες του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και παρουσιάσεις (power point). Ακολούθησε  συζήτηση και στο τέλος ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα διοργανώσει διαγωνισμό με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η παρουσίαση κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την προστασία του περιβάλλοντος και να τους πείσει να συμμετέχουν στην ανακύκλωση.  Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Δήμο Γρεβενών και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Μεταξία  Φωτίου που ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και τις ειδικούς επιστήμονες που έκαναν την παρουσίαση.

 

 

                                                                                                                                                   Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

                                                                                                                                                         Γκασιώνας  Ανδρέας