Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Στο πλαισιο του προγραμματος ERASMUS+ με τίτλο “Sport to educare, to integrate, to become citizens of the world” φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας για μία εβδομάδα εκπαιδευτικούς και μαθητές από Ισπανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Το θέμα για την Ελλάδα ήταν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Παρακολούθησαν την τελετή έναρξης που διοργανώθηκε με άριστο τρόπο από τους γυμναστές του σχολείου,τη Βάλια Θεοχαροπούλου και τον Βασίλη Τσεπίδη, παρακολούθησαν μαθήματα και δραστηριότητες στο σχολείο μας και κάναμε εκδρομές για να γνωρίσουν τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας. Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους του σχολείου τον σύλλογο “ΠΙΝΔΟΣ” τον Εύθυμη, τον Αχιλλέα τον Κόκκινο και τη Βάσω αλλά και όλα τα μέλη του, που τους δεχτηκαν τόσο ζεστά στον χώρο τους και τους διδαξαν χορούς του τόπου μας, το ΚΠΕ Γρεβενών, τον Δημήτρη Μπέη, τον Δημήτρη Γάγαλη, την Ειρήνη Ντόνα, την Βαΐτσα Μπασίνα και όλη την ομάδα που επί δύο μέρες τους ξενάγησαν στα χωριά και στη φύση των Γρεβενών αλλά τους μαγείρεψαν και μανιτάρια, κάνοντάς τους μια ευχάριστη έκπληξη και από τον Δήμο Γρεβενών, τον Γρηγόρη Φαρμάκη και τον Ζήση Κιάκα που τους δέχτηκαν, τους ενημέρωσαν και για τα δώρα που τους έδωσαν.
Τέλος να ευχαριστήσω τη Νάγια που τα δύο βράδια που τους διασκέδασε στο μαγαζί της θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστα όπως και τον Γιώργο Βλαχόπουλο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο αλλά και όλους τους συναδέλφους και τον κόσμο των Γρεβενών που τους έκαναν να νοιώσουν οικεία, να αγαπήσουν τα Γρεβενά και να θέλουν να επιστρέψουν εδώ. https://www.facebook.com/1708440029/posts/10206214982689357/

https://greveniotis.gr/%CE%B3%CF%81%CE%B5%…/…/21440-erasmous


https://greveniotis.gr/%CE%B3%CF%81%CE%B5%C…/…/21450-erasmus


https://greveniotis.gr/…/21485-erasmus-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%…