Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προς τους απανταχού Κατακαλιώτες.

Η στιγμή που θα αγωνιστούμε για την εδαφική ακεραιότητα και την τιμή μας έφτασε.

Παρόλο που ο αγώνας είναι δύσκολος και το αποτέλεσμα αβέβαιο, είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Μην δειλιάζετε, μην φοβάστε και μην κάνετε πίσω, γιατί είναι μονόδρομος και η πλευρά του αγώνα για τη δικαίωση είναι η μοναδική, η σωστή πλευρά, την οποία δικαίως έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε.
Καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα δαση μας, τον τοπο μας, που θέλουν να μας στερήσουν με αθέμητα μέσα και να μας αφήσουν ξεκρέμαστους. Η εποχή των τσιφλικάδων έχει τελειώσει προ πολλού και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας οδηγήσει παλι εκεί! Να είστε βέβαιοι οτι στο τέλος η Ιστορία θα μας δικαιώσει, γιατί θα είμαστε η πρώτη Τοπική Κοινότητα, που αν και μικρή, σταθήκαμε μπροστά στα θηρία, ως εμπόδιο, στα σχέδια του οποιουδήποτε τυχοδιώκτη, που προσπαθεί με δόλια μέσα να καταπατήσει και να στερήσει την περιουσία του λαού.
Θα είμαστε πάντα παρόν όσους αγώνες και αν χρειαστεί να δώσουμε! Η συμμετοχή όλων σας δίνει δύναμη και νόημα στη φωνή μας!
Ακόμη να ξερετε, να ειστε περηφανοι γιατι αποδείξαμε για ακόμη μια φορά οτι είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε σταθεί απέναντί μας και παρόλες τις αντιξοότητες και την δύσκολη οικονομική κατάστασης της Κοινότητας μας δεν το βάζουμε κάτω!
Θα δώσουμε μια σκληρή μάχη και θα βγούμε νικητές!
Στις 5 Φεβρουαρίου θα κριθούν όλα! Μην φοβόσαστε! Να είστε όλοι εκεί! Η δικαίωση είναι κοντά!

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κατάκαλης,
Ιωάννης Γαλάνης