Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υπερψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα της αντιπολίτευσης για το Δήμο Δεσκάτης

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2020 για το Δήμο Δεσκατης , που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Καραστέργιος Δημήτριος, υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο, λαμβάνοντας 12 ψήφους από τους 21 δημοτικούς συμβούλους, αφού στηρίχθηκε από το συνδυασμό «δημοτική συμμαχία» του κ. Μωυσιάδη.
Συγκεκριμένα ο συνδυασμός του κ. Καραστέργιου κατέθεσε μετά από συνεργασία με τον συνδυασμό του κ. Μωυσιάδη , αφού έλαβε υπόψη τις προτάσεις των τοπικών συμβουλίων, πρόταση τεχνικού προγράμματος για το 2020, το οποίο έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα , δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας , βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών , εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη και διασφαλίζει την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Δεσκατης, όπως αυτή διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια ,αφού η προηγούμενη η αρχή εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις σημαντικών έργων υποδομής για την περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η πρόταση του τεχνικού προγράμματος που κατέθεσε ο συνδυασμός του κ. Κορδίλα ,καταψηφιστηκε με ψήφους 13 κατά και 8 υπέρ .