Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανέλαβε η νέα διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου Γρεβενών, κ.Ευτυχία Καπάτου (VIDEO)

Τα  καθήκοντά της ανέλαβε και επίσημα σήμερα το πρωί , η νέα διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου Γρεβενών κ.Ευτυχία Καπάτου η οποία καλείται να διαχειρισθεί πλέον το δύσκολο και απαιτητικό έργο.

 

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα εδώ για ένα πολύ υψηλό κοινό ιδανικό που αφορά τα Γρεβενά μας και για ολόκληρο το νομό μας: για να γυρίσουμε σελίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Και δεν λέω τυχαία πως πρόκειται για υψηλό ιδανικό.

Η παροχή δημόσιας, δωρεάν αλλά και υψηλής ποιότητας Υγείας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μία στοιχειώδης υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας.

Κάθε κράτους που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του.

Γιατί, η Υγεία αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανθρωποκεντρικό αγαθό στο οποίο οφείλουμε να επενδύσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, με κάθε δυνατό τρόπο.

Με αυτές τις σκέψεις αλλά κυρίως με αίσθημα βαθιάς και μεγάλης ευθύνης ορκίστηκα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, με στόχο να κάνουμε με πολλή και μεθοδική δουλειά το νοσοκομείο μας πρότυπο περίθαλψης των ασθενών.

Ξεκινάμε ήδη από σήμερα δουλειά, με βασικό μας στόχο να αναβαθμίσουμε τις παροχές του νοσοκομείου μας, να σταθούμε αρωγοί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δίνουν καθημερινή μάχη, δηλαδή στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και με τελικό στόχο να κάνουμε τους πολίτες, τους Γρεβενιώτες, να νιώσουν πως η περιοχή μας και το νοσοκομείο μας, μπορούν να είναι δίπλα τους και τους εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα παροχών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την εμπιστοσύνη τους και για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμβάλω, με όλες μου τις δυνάμεις, στον πιο ευαίσθητο τομέα της πολιτική ενός κράτους: Την Υγεία.

Ευχαριστώ και τους θεσμικούς παράγοντες του νόμου μας,

Τον βουλευτή μας Ανδρέα Πάτση για την στήριξη του και

Πρωτίστως όλους τους φίλους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Από σήμερα, ξεκινάμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε σκληρά, καταθέτοντας όλες μας τις δυνάμεις για ένα νοσοκομείο πιο σύγχρονο, πιο φιλικό, πιο λειτουργικό, πιο αποτελεσματικό και κυρίως ένα νοσοκομείο που θα έχει στόχο να υπηρετεί τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση,
Κάπατου Ευτυχία
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

 

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις https://www.youtube.com/embed/i5b20nz5LOA