Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Γρεβενών (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2019, στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Γρεβενών χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, του Ειδικού Δημοτικού, του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της πόλης μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών, κ.κ. Δαβίδ, ο βουλευτής Γρεβενών, Πάτσης Ανδρέας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.
Εκτός των ευχών που ανταλλάχθηκαν, μέσα από τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων προέκυψε η ανάγκη για δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης των ΑΜΕΑ για το οποίο υπήρξε ενδιαφέρον και δέσμευση από τους παρευρισκομένους. Επιπλέον, ο βουλευτής Γρεβενών δήλωσε ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά σταθμός για την Ειδική Αγωγή με την πραγματοποίηση μαζικών διορισμών και ότι ο ίδιος, συναισθανόμενος την αναγκαιότητα της κάλυψης των αναγκών στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής, παρενέβη και έδρασε καταλυτικά τόσο στην αύξηση των οργανικών θέσεων όσο και στην πλήρη κάλυψή τους στους επικείμενους διορισμούς.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία όλων και ευχόμαστε Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

 

                                                                                                Η Διεύθυνση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γρεβενών

https://www.youtube.com/embed/DfnSHzcWmII

Δείτε ακόμα